Miniklub Midt - Vest er en lokalafdeling af den landsdækkende Mini Club Denmark som har ca 400 medlemmer. I Miniklub Midt- Vest er vi ca 30 medlemmer.

Vi har til til formål at danne en ramme for en gruppe entusiaster med interesse i Moris Maskot. Dette gør vi ved at arrangere jævnlige møder, hvor medlemmerne kan udveksle erfaringer og hjælpe hinanden, eller også bare få en sludder.

Vi kan som klub tilbyde forskellige arrangementer.

- Fælles køretur.

- Sommertræf.

- Julefrokost.

- Deltagelse i forskellige træf.

Kilen Rock

Det er jo ikke gratis at drive en klub hvis man vil noget med den så da tilbudet om at tjene lidt lommepenge var vi klar. Betyrelsemedlemmerne Mark, Jytte og jeg hoppede i arbejdstøjen, på en af årets varmeste dage, sammen med Mads og Bent. Vi startede kl 9.30 d. 26. maj. Vores opgave stod i at flytter instrumenter, højtalere samt alverdens udstyr som fx. røgslør kanonslag. Vi flyttede det hele fra diverse kunstneres biler op og ned af ramper. Vi fik også nogle pauser når dagens kunstnere var på scenen. Vi kunne nyde back stage roen med mad og drikke og en masse chokolade. Vi hørte meget forskelligt musik fra Sigurd Barrett der startede dagen med børnene og  senere Dodo and The Dodos - Queen Machine  - Big Fat Snake - Back in Black og til vores scene skift spillede Mænd med måner. Vi mødte mange forskellige mennesker som også modtog os meget forskelligt. Der var dog en ting til fælles for dem alle sammen som var en fælles krammer inden de skulle på scenen, nogle krydret med kampråb. De gav den gas og det var helt sikkert hårdt arbejde at spille 2 timer i direkte sol med 24 grader som Dodo and The Dodos skulle først på eftermiddagen. Det sluttede kl 23 efter en lang og hård dag men vi fik også en masse tid til at være sammen og se andre sider af hinanden.

/Claus Heimose

DMM 2012 3-5. august Center Ellested, Ørbæk

Så fik vi prøvet noge nyt i Mini sammenhæng og vi nød det!!

Vi var lige blevet forældre igen til en glad pige. Så da ændringerne for årets DMM kom frem kunne vi se frem til en forlænget weekend med mere komfort en vi tidligere har været prøvet før. Da VW Golf klubben havde været på besøg i juni havde de skabt så meget uro i lokalområdet måtte vores ellers sikkert hyggelige tur i campingvogn eller telt flyttet ind i centerets mange værelser. Vi fik et dobbelt værelse så vores lille familie kunne være samlet. Vi gik en weekend med meget blandet vejr ganske som vi kender det danske sommervejr. Derfor kunne vi også nyde de fælles områder der var i centeret. Særligt blev et stort rum med kurvemøbler, nok til os alle sammen, samlingspunket for os når der ikke var andet på programmet. De fleste var ankommet fredag så vi kunne mødes med grillen ved halv syvtiden. Må lige tilføje at vi fik en masse dejlig mad hele weekenden der var noget til alle og nok af det.

Lørdag startede med en hyggelig køretur på Fyns SMÅ kringlede veje. Vi gjorde nogle små stop for at se landskab som var det trukket ud af HC Andersens eventyr. Den fælles køretur sluttede ved Nyborg Fjord. Her måtte vi nyde weekends første is, mums. Eftermiddagen var en tid hvor drengerøvene blev vækket og vores store pige på 3 fik vækket hendes indre Conni sammen med far. Da jeg kom trillende med barnevognen sammen med en at de andre koner gik det stadig stille og roligt. De var uden tvivl meget forsigtige for ja det er jo ikke nye biler. De fik dog hurtigt snakket hinanden op til at give den lidt mere gas. Det blev en sjov eftermiddag på ovalbanen, glatførekurven, bremse / undvige manøvre og 360 grader vendinger ned af glatførebakken. Vi grinene meget alle sammen den eftermiddag. Lørdagens program var langt fra slut. Efter igen et virkeligt lækkert måltid var der Amerikanks lotteri som Jytte Olesen havde samlet en masse gevinster ind til. Intet træt uden pokal overrkkelsen. "Træffets Klassisk mini" blev vundet af Jørn Rasmussen og hans Cooper S og " Træffets Mini" blev Sir John Peterssens ombyggede Mini mayfair. Tillykke til dem. Lørdag aften blev vi igen samlet i kurvemøblerne og snakken gik så godt at det næsten ingen ende ville ta´. Træffet sluttede søndag ved middagstid hvor vi rejste vidre ud i ferielandet efter en super god weekend med virkeligt godt indhold og gode snakke. Tak til jer der var med.

/Merethe Heimose